Ishte vetëm 13 vjeç, por babai i tij 40 vjeç, i mori jetën duke e goditur për vdèkje me thíkë.

Pròtagonisti i krímit të ndodhur më 5 shkurt është rusi Oleg Drachev, i cili është i díagnostikuar me tùmor në kokë.

Nga hètimet e polícisë u zbulua se shkak për krímin e tmèrrshëm u bë fakti se burri mendonte se pas vdèkjes së tij, e shoqja nuk do ishte në gjendje që ta rriste djalin e vetme.

Një histori dríthëruese e cila vjen nga Moska, ku polícia ruse arrèstoi të dyshuarin, i cili tèntoi të vríste edhe gruan. Por ajo arriti që të shpëtojë duke u mbyllur me çelës në banjë prej nga ky telefonoi polícinë.

Prindërit e 13-vjeçarit Ilya dukeshin të lumtur, deri në momentin kur inxhinieri ish-ushtarak Oleg Drachev, u diágnostikua me káncer.

Të afërmit deklaruan se burri e donte të birin dhe se të gjithë kohën e lirë e kalonte me të.

Nëna e Drachev tha për mediat, “As që mund ta imagjinoni se sa e donte të birin, por pasi u diágnostikua me káncer, e hùmbi torùan”.

Pas arrèstimit, pritet që 40-vjeçri të mbyllet në spítal psíkíatrik. Në momentin që polícia e arrèstoi ai tha se e kreu krímin, pasi mendonte se e shoqja nuk ishte e zonja që ta rriste djalin. Kështu që Oleg, e vráu djalin me thík në gjumë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!