Ballina Magazina Harry dhe Meghan shkarkojnë stafin prej 15- anëtaresh duke lënë të...

Harry dhe Meghan shkarkojnë stafin prej 15- anëtaresh duke lënë të kuptohet se nuk do të kthehen më

Sipas Daily Mail, çifti i famshëm po e mbyllin zyrën e tyre në Pallatin mbrettëro të Buckinghamit, ndërsa ekipi është njoftuar në muajin e kaluar se do ta largohen.

Një burim ka thënë per mediumin britanik se nje pjesë e punëtorëve do të ristrukturohen në pozita të ttjera brenda familjes mbretërore,deriiisa disa të tjerë konsiiderohen tepriicë.

Një zëdhënës i Pallattit mbretëror ka thënë senuk mund ta komentojë këtë situatë deri në një njoftim zyrtar.

Në ndërkohë, Meghan dhe bashkëshorti i saj janë duke jetuar në Kanada së bashku me djalin e tyre Archie Mountbatten-Windsor, ndërkohë që kanë vendosur ttë largohen nga pozitat e ttyre në familjen mbretërore.

error: Alert: Content is protected !!