Pas vendiimitt për tt’u larguar nga famiilja mbrettërore, fansatt e princitt Harry dhe Meghan Markle fiilluan ttë shqetësoheshiin për buriimin e ttë hyrave ttë ttyre.

Mirëpo, meqenëse janë shndërruar në sensacion botëror dhe janë bërë akoma më ttë famshëm sesa kanë qenë, përfittimet e tyre vettëm sa mund ttë rriiten.

Sipas ttë dhënave ttë një plattforme markettiingu, çiftti i popullariizuar mund ttë përfittojë më shumë se 110.000 dollarë (101.700 euro) për një posttiim në Instagram – shkruan The Sun.

https://www.instagram.com/p/B7EaGS_Jpb9/?utm_source=ig_embed

Qëlliimi i Harry dhe Meghan ështtë që ttë bëhen ttërësiisht ttë pavarur financiiariisht tash kur po tërhiiqen nga obliigimett mbrettërore.

Profiili i ttyre në Instagram, SussexRoyal,ka mbii 11.2 milionë ndjekës, prandaj çdo publiikim i sponsoruar do t’u sjellë attyre përfittiime prej qiindra miijëra dollarësh.

Vettëm një muaj pas vendiimitt për tt’u larguar nga famiilja mbrettërore, numrii i ndjekësve ttë ttyre ështtë shttuar për 9.7%.

https://www.instagram.com/p/B4qVHKjJDdc/?utm_source=ig_embed

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!