Pas kaq shumë e shumë lajmeve që keni dëgjuar a nuk ju ka shkuar mëndja dhe ju që Meghan MArkle sheh vetëm interesin e saj dhe çdo gjë e bën për të përfituar?! Epo kështu janë dhe lajmet e fundit që japin mediat britanike dhe jo vetëm. Pak kohë më parë motra e saj Samantha tha në një intervistë që Meghan ka si qëllim të arijë majat në Hollywood dhe se çdo gjë ë shfrytëzon ën funksion të kësaj. 

“Revista globe” ka bërë një shkrim rreth këtij fakti duke shpjeguar se sipas studimeve të tyre midis Meghan dhe Harry do të ketë një divorc pas 3 ose 5 viteve dhe madje çifti sussex ka rëenë dakort për një divorc të paramenduar.

Arsyeja është e thjeshtë të dy vijnë nga familje me prindër të divorcuar dhe si rrjedhojë mund t’i ndodhë diçka e ngjashme.

Deri tani këto janë vetëm hamendësime, asgjë nuk është konfirmuar dhe nuk i dihet ndoshta Harry e hedh në gjyq  dhe këtë revistë! /the-living-media.com

By Juda-al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!