Gjiko realizon tatuazh të ri dedikuar familjes së tij

Gjiko vedosi që pikërisht në ditën e Shën Valentinit të realizojë një tatuazh, dedikuar familjes së tij.

Reperii ngaPeja ndau me ndjekësit në InstaStory diisa iimazhe gjatë kohës sa po realiizonte tattuazhin ettij në këmbë.

Më vonë, ai prezantoi tërësiisht ttatuazhin, icili duket tttë jetë një vizatim i animuar ii tre anëttarëve të familjes së tiij: Gjiiko, Elita dhe djali ityre i vogël, Zëri.

Tatuazhi është pëlqyer nga fansatt e ttij, duke e ciilësuar si një portret shumë të veçantë të familjes.

Po në diittën e Shën Valentinit, çiftti Gjiko dhe Elita ndanë mefansat e ttyre një fottografii shumë ttë ëmbël, ku shfaqeshin duke ii dhënë puthje njëri-tjetriit, tteksa mbaniin në krah djaliin e ttyre. 

View this post on Instagram

Happy Valentine’s day ♥️!

A post shared by Elita Rudi Gjikolli (@elita.rudi) on