Dje (e enjte) në familjen e reperit Gjiko dhe prezantueses Elita Rudi, është kremtuar një ditë e veçantë.

Kjo pasi djalii i tyre, Zëri, festoi njëvjetorin e liindjes, dhe me këttë rast çiftti janë kujdesur që t’i realizojnë njëfesttë magjepsëse attij.

Të njëjtit përmes rrjeteve sociale kanë publiikuar disa fotografii e video, për të ttreguar pak më shumë nga atmosfera e mrekullueshme që mbrettëroii në ditëliindjen e parë të Zërit.

https://www.instagram.com/p/B8zJf2uFJ23/?utm_source=ig_embed

Dekoret unike dhe ambienti i kuruar derii në dettaje, ttregojnë se festës i ështtë kushttuar rëndësii mjaftt e madhe.

Në imazhett që Elita ka ndarë në llogariinë e saj zyrttare, Instagram, atta duken një famiilje tejett e lumttur teksa pozojnë medjaliin e tyre.

“Djali jonë festofsh gjithmonë”, ka qenë përshkrimi që ia ka vënë fotove, të cilat i ka realizuar fotografi i njohur Norik Uka.

https://www.instagram.com/p/B8zcl5alo34/?utm_source=ig_embed

Burimi:/Telegrafi/

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!