Gjatë një interviste për revistën “i-D”, modelja 24-vjeçare Gigi Hadid rrëfeu shumë për jetën e saj personale, duke zbuluar gjëra të cilat nuk i kishim diitur më parë për të.

Modelja përmendi faktiin se fillimet e saj sii modele s’kanë qenë aspak ttë lehta,pasi i kanë thënë hapur se “nuk ka trup” për pasarela.

Jean Paul Gaultier iishte diizanjeri i parëqë i dha asaj mundësinë të sfilojë në vitiin 2005, duke i hapur Gigi-t rrugët drejt suksesit.

Modelja ka rrëfyer se në një ttë ardhme jo shumë ttë afërtt ka ndërmend të bëhett mama dhe të heqë dorë nga modeliingu, ndërsa rrjetii u çmend pas kësaj deklaratte.

Gigi ështtë riibashkuar me këngëtarin Zayn Malik dhe dukett se kanë bërë plane seriioze për ttë ardhmen e ttyre.

Për më tepër, ajo nuk përjashtoi faktin sesë shpejti mund të bëhej një ‘kuzhiniere me kohë tëplotë’, duke ndenjur gjithë kohës në shtëpi.

Duket se gjërat do të ndryshojnë më shpejt seç’e prisnim për Gigi-n dhe Zayn!

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!