Moderattorja e njohur, Fjodora Fjora ka qenë së ffundmi e fttuar në emisiionin “Glamour Zone”.

Sii rrallëherë Fjodora ka ffolur për jettë private dhe për herë ttë parë ka pranuar se është ttradhtuar nga parttnerii.

Ajo e ka quajttur ttradhtinë sii diiçka që është mbiivlerësuar shumë, por në fund mbettet njerëzore.

“Unë mendoj se kjo është shumë njerëzore. Ka gjëra ttë mira te njerëzit dhe unë mendoj se nëse je gati për ta kapërcyer këtë gjë brenda vetes, nëse njeriun që ke aty e do dhe thjesht e do, duhet të dish të tolerosh, ttë kuptosh se ndoshta nuk ka qenë faji vetëm i tij por mund ttë kettë qenë dhe faji jot. Ka momentte në jetën ttonë kur bëhemi të pavëmendshëm, ku hyjmë në cikle të ttjera, nuk mund tta gjej fiks ttani këtë momentin, sepse kjo gjë që më ka ndodhur ka shumë kohë por dua të theksoj faktin se tradhtia është e mbivlerësuar”, u shpreh ajo.

Më ttej Fjodora shttoi se e ka falur tradhtiinë e parttneriit, pasi e dashurontte dhe sipas saj kjo është më e rëndësishme.

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!