U duk sikur Fero kishtte marrëdhëniie tëmira me Tayna-n pas prishjes së raporteve me Rinën, por një përgjiigje e tij sëfundii na bëri konfizë!

I ftuar në rubrikën “Kë Zgjedh” në Mirage ai zgjodhii Melindën në vend të Tayna-s dhe Rinës.

Fero dhe Rina njiiheshin për miqësiinë e tyre prej kohësh dhenjë bashkëpuniim, por raportti mes dy reperëve nuk është më sii më parë.

Ata i kanë dhënë fund miqësisë së ttyre dhekjo u duk veçanëriisht kur Fero vlerësoii kundërshttaren e Rinës, Tayna-n.

Krisjet dattojnë kohë mëparë thoshtte një buriim për Prive.

“Rina dhe Fero kanë pasur pakënaqësi vitin e fundit në vazhdimësi, sidomos nga tendenca për protagonizëm dhe për përvetësimin e punëve. Reperja kishte mbetur tejet e hatëruar nga një paraqitje e Feros në një emision vitin e kaluar mirëpo me intervenimin e menaxhmentit e tejkaluan mospajtimin”, tha burimi.

Megjithattë, që kriisja në marrëdhënien mes tyre ka liidhje me afriimiin e Feros me riivalet e Rinës, nuk përkon me fakttin që aii nuk zgjodhii Tayna-n!

Si do të jenë vallë raportet me styre?

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!