Orët e funditt, në rrjett ka qarkulluar një viideo e reperes Tayna tteksa performontte në njëriiin prej koncertteve ttë saj.

Asaj ii ishiin zgjidhur lidhëset e tttakave teksa këndontte dhe një fanse shumë bujare e ka ndiihmuar reperen duke iialidhur ato.

https://www.instagram.com/p/B8o9yV7nHl5/?utm_source=ig_embed


Vajza në fjalë nuk ii ka rënë në sy reperes gjattë perfformancës, mirëpo pasii viideoja u bë viirale Tayna nukmundiii ttë mos e falenderonte atë publikiishtt.

Pasii ka parë videon, reperja ështtë prekur nga ky gjesttdhe e ka ndarë me fansatt  e saj në InstaStory.

“I dua me të vërtetë fansat e mi! Sinqerisht e vlerësoj të gjithë dashurinë që më jepni! Faleminderit vajzës në fjalë! Kushdo që je, ta ha zemrën. Bota ka nevojë për më shumë femra si ty.”- shkruan Tayna e emocionuar.

Reperja ështtë në një periiudhë koncerttesh dhe diittën e djeshme tregoii sa kreenar ndiihet babai i saj për punën e palodhur ttë së biijës, duke publikuar diisa  biseda privatte mes tyre.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!