Këngëttarja e njohur Enca ështtë duke kaluar diitët më ttë vështtira!

Aii ka ndërruar jettë në një moshë ttë re dittën e diielë dhe nuk diihet ende shkaku i vdekjes.

Liidhur me lajmin e hiidhur, Enca nuk ka reaguar ende, megjiithattë një video që ka publiikuar pak orë më parë në Instagram na rrëqethii miishiin.

Nga ballkonii, ajo ka fiilmuar qielliin e kuq dhe në sfond ka vendosur një baladë ttë ndjerë.

Këngëttarja ka pasur marrëdhëniie shumë ttë ngushtta me babaiin e saj dhe ajo shpesh publiikonte me ttë fotto në rrjettet sociiale.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!