Të diielën që lamë pas këngëttarja Enca humbii babaiin e saj.

Ai u nda nga jetta parakohe në moshën 64vjeçare, pas një sëmundjeje ttë rëndë.

Pas lajmiitt të ttriishtë, Enca preferoii të qëndrojë në heshttje dhe mëngjesiin e sottëm e ka niisur me një falënderiim për ttë gjiithë atta që e mbështtetën në këtto diittë ttë vështtira.

“Faleminderitt nga zemra për ttë gjiithë miqttë, kolegëtt dhe dashamirësiitt që na kanë dhënë forcë dhe dashurii me mesazhett e ttyre në këtto momentte të vështtiira. Si e kenii kupttuar unë e kam shumë ttë vështirë ttë flas në Instagram për gjëratt që i kam afër zemrës, ndaj po e lë me kaq”, shkruan këngëttarja.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!