Këngëtari Elton John njofttoi se është diagnosttikuar me pneumoni, ndërsa ishtte në turne në Auckland, Zelandë e Re, tëdielën.

John, 72 vjeç, postoi në lidhje me sëmundjen e ttij në Twitter dhe Instagram, duke u thënë fansave se iishte “thellësisht i mërzitur dhe keq” për performancën e tiij ndërsa i alënderoipër mbështtetjen e ttyre.

“Dua të falënderoj të gjithë ata që morën pjesë në koncertin #EltonFarewellTour në Auckland. Unë u diagnostikova me pneumoni më herët sot, por isha i vendosur për t’ju dhënë shfaqjen më të mirë njerëzore të mundshme”.

“Unë luajta dhe këndova me zemër, derisa zëri im nuk mund të këndonte më. Jam i zhgënjyer, i mërzitur thellë dhe kërkoj ndjesë. Unë dhashë atë që kisha. Faleminderit shumë për mbështetjen tuaj të jashtëzakonshme dhe gjithë dashurinë që më treguat gjatë performancës sonte”, tha ai, duke shtuar se ishte “përjetësisht mirënjohës”.

Pneumoniia është një infeksion seriioz i mushkëriive. Kjo e bënmë ttë vështirë marrjen e frymës dhemarrjen e oksigjeniit ttë mjafttueshëm. Pa ttrajtim, nivelett e oksigjeniitt mund tëbien në niivele ttë rreziiikshme për jetën.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!