Aktori i njohur Robert Pattinson është shpallur nga shkenca si mashkulli më i pashëm në botë. “Daily Mail” ka bërë me dije se sipas kirurgit kozmetik Dr. Julian De Silva, Pattinson ka përmasat perfekte të fytyrës.

Ai e mbështet përcaktimin në shkencën e “Golden Ratio Phi”, sipas së cilës aktori është 92.15% perfekt. Kirurgu ka bërë matje tek shumë të famshëm dhe Pattinson i është afruar më shumë ideales. Gjithashtu kujtojmë se me anë të kesaj shkence, u përzgjodh dhe femra më e bukur në botë modelja Bella Hadid. /revistawho.com

By Juda-al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!