Ka kaluar një vit që nga sezoni i dytë i “Piter Panit”, ku pjesë e kastit të vogëlushëve ishte edhe Xhejson Bafti. Xhejsoni fitoi dashurinë e të gjithëve dhe u bë shumë i njohur me nofkën “Taramelja”, pasi nuk e shqiptonte dot shkronjën “k”. Tani Xhejson është rritur dhe është rikthyer sot në “Piter Pan”.

Përpara se të ftonte Xhejsonin në skenë, Alketa dha lajmin e madh se ai nuk flet më me “T”.

Image result for alketa xhejson

“Jam e mërzitur shumë se Xhejsoni aty e kishte lezetin”, tha Alketa ndërsa Xhejsoni erdhi në skenë duke mbajtur një “T” të madhe.

Madje për ta vërtetuar që tani i shqipton si duhet fjalët, vogëlushi tha disa fjalë që fillojnë me shkronjën “k”.

Alketa tha se Xhejsoni do jetë prezantues krah saj dhe ai u shpreh shumë i lumtur për rikthimin në skenën e “Piter Pan”.

Image result for alketa xhejson

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!