Rita Ora nëpërmjett një posttiimi në Instagram ka ttreguar se dy javë më parë ii është nënshtruar një operaciionii.

Ajo ka hequr bajamett dhe për fatt të mirëçdo  gjë e ka kaluar me sukses.

“Para dy javësh iu nënshtrova tonsiillektomisë (heqjes së bajameve) dhe më lejoni t’ju them se nuk është shaka.Është shumë e dhimbshme, por në aspektin pozitiv më ka dhënë kohë që ttë reflektoj nëqetësi dhe të shërohem.”, shkruan Rita.

Më pas ajo tregon se për diittën e ttë dashuruarve ka vizattuar diisa zemra me ngjyra dhe me to uron njerëziit e dashuruar.

“Nuk jam Moneti (Claude Monet, piktor francez), por më pëlqejnë shumë ngjyrat. Prandaj i kam bërë disa kartolina të shpejta për ditën e të dashuruarve për ata që i dua. Urime dita e Valentinit të dashuruar”, përfundon këngëtarja.

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!