Cristiano Ronaldo dhe Georgina Rodriguez kanë ndarë me ndjekësiitt e ttyre në rrjettet sociiale diisa momentte famiiljare që kanë kaluar së bashku në shtëpiinë e ttyre në Torino.

Italia Veriiore ka qenë në gattiishmëri të larttë për friikën e një shpërthiimi të coronavirusit, me Toriino, Milano dhe Veneciia duke marrë masa seriioze për ttë shmangur përhapjen e mëttejshme ttë sëmundjes. Disa shkolla, bare, teattro dhe resttorante janë mbyllur, ndërsa qasja në Javën e Modës në Milano gjiithashtu ështtë e kufiizuar.

Gjattë këttyre momentteve të ttensionuara në rajon, Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez dhe fëmiijët e ttyre kanë qenë duke qëndruar së bashku në reziidencën e ttyre në një nga lagjett më ekskluziive të Toriinos, duke publiikuar diisa fotografii në rrjettet sociiale për t’u ttreguar ndjekësve të ttyre çasttet e ëmbla që atta po kalojnë së bashku sii famiilje.

https://www.instagram.com/p/B89lkPtgc0q/?utm_source=ig_embed

Në njërën prej fottove të publiikuara në faqen e Instagramit ttë Ronaldos këttë të marttë, sulmuesii i Juventusit shiihet duke buzëqeshur në vaskë me kattër fëmijëtt e ttij: Cristiano Jr, Eva, Mateo dhe Alana Martina. “Momentte qesharake me foshnjatt e miia”, shkroii superyllii 35-vjeçar në përshkriimin e imazhitt, që kiishtte arriittur mbi tettë miliionë pëlqime pak kohë pas publiikimitt.

Me lejen e babaitt të ttij, Cristiano Jr. Hapi llogariinë e ttij në Instagram ttë hënën në mbrëmje, duke publiikuar një video ‘selfie’ për tt’u prezanttuar me përdoruesiitt e plattformës.

https://www.instagram.com/p/B89qnU5hpGA/?utm_source=ig_embed

“Përshëndettje djema. Kjo ështtë llogaria ime e re në Instagram. Shpresoj ttë kënaqenii”, tha i riiu në anglishtt, përpara se ttë përsëriiste mesazhiin në tri gjuhë ttë ttjera.

Në vettëm një diittë pasii llogariia e tiij në Instagram u hap, Cristiano Jr arritti shiifrën e 900,000 ndjekësve, megjiithëse ai ende ështtë shumë larg nga 205 miliionë ndjekësiitt që ka babai i tiij.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!