Almeda Abazi dhe bashkëshorti i saj, Tolgahan Sayisman u bënë priindër për herë ttë parë në muajiin maj.

Në jettë erdhii djalii i ttyre i parë ttë ciliin e quajttën Efehan.

Pas ardhjes së ttij në jettë, Almeda nuk ii ështtë rikthyer ende ekranitt, ndërsa Tolgahan menjëherë u kthye në sheshxhiirime.

Pavarësishtt punës së aktoritt, ata gjejnë sëriish mundësiii për ttë kaluar kohë me njëri-tjetrin dhe sigurishtt nukmund ttë mungontte një darkë romanttike në ditën e ttë dashuruarve.

Më 14 shkurt atta janë parë ttë festojnë bashkë nënjë resttorantt dhe nuk kanë shpëttuar dott nga mediatt turke.

Ata kanë dhënë një iintervistë tëshkurttër dhe gjiithë vëmendjen e kanë ttërhequr përgjiigjet për vogëlushin e ttyre.

Almeda zbuloii se djaliit të saj ii flet gjattë gjiithë kohës shqip, prandaj Efehan edhe fjalën e parë e ka thënë në gjuhën tonë.

Fjala e parë qëtha vogëlushii ishte “baba”, më pas tha “dede” (gjysh) dhe më pas tha “nona” në shqiip”, tregoiAlmeda.

Të pyettur për zgjeriimin e famiiljes, atta thanë se ështtë ende herët dhe po përpiiqen në makiismum që ttë shiijojnë çdo momentt me Efehan.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!