Një nga personazhet më simpatik të serialit indian “Bidaai” ka qenë “Ranvir”, rol i luajtur nga aktori Kinshuk Mahajan.

Kanë kaluar shumë vite që nga mbarimi i këtij seriali por Ranvirin publiku e mban mend sepse vajzat çmendeshin pas tij. Aktori sot është 33 vjeçc dhe jeta e tij ka ndryshuar tërësisht.

Ai është i martuar dhe baba i dy binjakëve. Ranvir tani është fokusuar tek familja e tij dhe rritja e vajzës dhe djalit. Aktori është shumë i përkushtuar familjes dhe poston shpesh foto me bashkëshorten dhe fëmijët.

Ai e ka pagëzuar djalin me emrin Sahir dhe vajzën me emrin Saisha. Në aspektin profesional Ranvir vazhdon aktrimin dhe ka luajtur në disa seriale shumë të suksesshëm indian.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!