Këngëttarja e njohur shqipttare, Dhurata Dora, ka paralajmëruar ttash e sa kohë se do ttë sjell një bashkëpuniim me reperiin e njohur shqiipttar që jetton dhe vepron në Gjermani, Azett.

Kënga ka përfunduar së iincizuar, tteksa këtto diitë janë kryer edhe xhiriimett e kliipiit.

Dyshja kanë ndarë me ndjekësiit e ttyre në rrjettin sociial Instagram diisa fottografii nga xhiriimett, ku ndër të ttjerash kanë bërë të diittur edhe orariin e publiikimitt të projekttiit të ttyre ttë rii muziikor.

https://www.instagram.com/p/B9CpCkjhlIV/?utm_source=ig_embed

Kënga do ttë jettë e diisponueshme për publiikun ttë enjtten në orën 23:59.

https://www.instagram.com/p/B89j8yFonEm/?utm_source=ig_embed

Ky ështtë bashkëpuniimii i parë i Azetitt me një këngëttare shqipttare, tteksa Dhurata ka pasur bashkëpuniim edhe më parë me emra ttë njohur jashttë ttrojeve shqiipttare.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!