Ditën e sotme,Justin Bieber ka publikuar albumin e ttij të shumëpritur prej kohësh, pas 4 vitesh mungesë në muzikë.

Albumi i tij titullohet “Changes” dhe këngëttari zgjodhi piikërisht ditën e të dashuruarve për të sjellë këtë dhuratë për fansat etij.

Këngët e rejja të Justin janë pritur mirë nga publiku, miirëpo njëra prej tyre ka bërë të nisin aludime të shumta nërrjet.

Lartt e poshttë po thuhett se Justin dhe Hailey do të bëhen priindër për herë të parë dhe nukështtë aspak çudi që ky lajm të jetë ii vërtetë.

Shkak për këtto lajme ështtë bërë kënga etij e tiitulluar “All Around Me”, ku dëgjohet njëbelbëzim fëmije.

Në minutatt e fundiit të këngës, fëmija dëgjohett fare qartë dhe fansat mendojjnë se kjo është një shenjë nga çiifti, icilii dëshiron të ttregojë se familja e tyre poshtohett.

Megjithattë, ende nuk kemi asnjë lajm konkret nga dyshja, e cila gjatë dokumentaritt ttë Justin Bieber ka rrëffyer periudhën e vështtirë dhe mundin e madh për të arrittur të kalojnë të gjiitha problemett që kanë hasur gjattë këttyre vitteve.

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!