Aktori 79-vjeçar, Al Pacino dhe partnerja e tij40-vjeçare, Meital Dohan, i kanë dhënë fund marrëdhëniies së ttyre e ciila zgjattii dy viite.

Për herë ttë parë, ish-e dashura e akttorit ka ttreguar arsyett që e shttynë tt’i jeptte fund marrëdhëniies meAl Pacino-n.

Meital ttregoi se marrëdhëniia e ttyre nuk mund ttë funksiionontte më njësoj pasii ai iishtte plakur goxha.

Për më ttepër, ajo shttoi fakttiin se Al Pacino nuk iishte shumë dorëlëshuar me dhurattatt per te.

“Është e vështirë të jesh me një burrë aq të vjetër, edhe pse është Al Pacino. Diferenca e moshës ka rëndësi. Unë u përpoqa ta mohoja, por për të qenë të sinqertë, ai tani është plakur. Pavarësisht gjithë dashurisë time, nuk zgjati. Kisha një zënkë me të së fundmi dhe e lashë, por sigurisht që e dua dhe e vlerësoj dhe jam e lumtur që isha me të kur kishte nevojë për mua. Është një nder për mua. Jam e lumtur që ndodhi kjo marrëdhëniedhe shpresoj që të mbetemi miq të mirë.

Ai më blinte vetëm lule. Si mund ta them me mirësjellje që nuk i pëlqente të shpenzonte para?”- ka rrëfyer ajo sipas “People”.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!