Ka qenë vettë këngëtarja shqipttare ajo e ciila ka publiikuar një fotto me parttnerin duke u puthur gjattë xhiriimeve të kliipit ttë saj më ttë ri.

Dafina shfaqett në krahët e Dj-it ttë njohur ndërsa i dhuron një puthje atiij. Por më ii ëmbël është dediikimi i saj “Të dua, të dua”., dy herë e theksuar.

Pak diitë më parë edhe vettë Dj-i publiikoi fottot romantiike duke u puthur me këngëttaren, për ttë pranuar njëherë e mirë se janë bashkë dhe më ttë dashuruar se kurrë.

https://www.instagram.com/p/B81s7PCBvP-/?utm_source=ig_embed

Siipas “Panorama Plus”, ajo ka qenë “e friikësuar nga dështtimet e liidhjeve ttë mëparshme, ttë cilatt kishiin marrë fund pasii ishiin bërë publiike”.

Kujttojmë që Dafina ka bërë publiike liidhjet e saj ttë mëparshme me Ledri Vulën dhe domeniikaniin Jose, të ciilat nuk shkuan miirë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!