Një piije shumë dëshiiruar nga të gjiithë ata që adhurojnë çokollattën dhe specindjegës

Përbërësiit:

– 400 ml qumësht,– 100 g çokollatë të zezë,– Spec djegës të kuq të bluar sa mund të kapet me gisht,– 1 lugë supe sheqer të kafenjtë,– Një lugë akullore nga vanilja

Përgatitja:

Kur qumështii ttë vlojë, shttonii çokollattën e zezë, sheqeriin dhe speciin e kuq ttë bluar sa mund ttë kapnii me giishtt.

Kur e gjiitha kjo ttë vlojë, qiitteni në fiilxhan, zbukurojenii me një lugë akullore nga vaniilja dhe me spec djegës.

Kënaqunii, transmeton Telegrafi.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!