Gara e fortë për statuetat e famshme “Oscar”, nisi të hënën, kur Akademia e Artit Filmik dhe Shkencave shpalli kandidaturat për edicionin e 92-të të “Academmy Awards”.

Kur na ndajnë vetëm pak ditë nga evenimenti më i madh i kinematografisë ‘Oscar’, kësaj atmosferë nuk i kanë shpëtuar as aktorët shqiptarë.

Po për çfarë ‘Oscari’ bëhet fjalë? Bëhet fjalë për një nga skeçet e zhvilluara në spektaklin më të ndjekur dhe shumë të dashur të shqiptarëve, ‘Klanifornia’. Aktorët kanël inskenuar një ndarje çmimesh ‘Oscar’ për produktet e tyre komike normalisht të shoqëruara me doza humori.

Pranë burimeve të brendshme të spektaklit ‘Klanifornia’, stadi i Juda.al ka arritur të zbulojë se kush do të jenë kandidatët për të rrèmbyer këtë çmim special.

Filmi më i mirë: Varka
Aktorët më të mirë: Visjan Ukcenaj, Albano Bogdo, Julian Deda

Më poshtë keni edhe fotot e ndarjes së çmimeve ‘Oscar’ Albania 2020 të nominuar nga spektakli ‘Klanifornia’.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!