Fansat mendonin se këtë herë do ta shikonin dashurinë e Murat Boz dhe Asli Enver të kurorëzohej në martesë. Pasi u ndànë për disa muaj, ata u bashkuan sërish duke i dhënë kështu lidhjes së tyre një tjetër shans.

Por sipas shtypit turk, aktorja e njohur e “Nusja nga Stambolli” tashmë është larguar nga shtëpia ku dyshja bashkëjetonte, dhe këtë herë gjërat duken përfundimtare. Po mediat vendase tregojne se arsyeja është bërë pikërisht nëna e Muratit, e cila është zënë me Aslin.

Image result for Asli Enver Murat Boz

Ato as nuk e ndjekin më njëra-tjetrën në rrjetet sociale. Vetë cifti ndërkohë nuk ka dhënë asnjë informacion mbi shkaqet që cuan drejt kësaj ndàrjeje.

Pas përfundimit të lidhjes së tyre 3 vjeçare, edhe pas kësaj ato kanë vendosur të jenë vetëm miq dhe të vazhdojnë ta ndjekin njëri-tjetrin në Instagram .

Mirëpo së fundmi Murat i ka bërë Unfollow Asli. Më pas edhe Asli Enver ja ka kthyer në të njëjtën mënyrë.

Image result for Asli Enver Murat Boz

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!