Mbrëmjen e djeshme, Enca ishte e ftuar në emisionin “Klanifornia”.

Gjatë një interviste me Marina Vjollcën, e cila nuk i kurseu pyetjet pikante.

Marina pyeti Encën se çfarë pëlqen tek një mashkull dhe përgjigjia e saj shkaktoi shumë të qeshura.

“Më pëlqen gjatësia, gjatësia e trupi…. Më pëlqejnë shumë meshkujt e gjatë do thoja”, tha Enca dhe Marina se mbajti të qeshurën.

“Sa të këqinj që jeni more, mirë këta po edhe ti?” iu drejtua Enca Marinës, e cila nuk e mbajti dot veten.

Në një intervistë të dhënë së fundmi për “Lart e poshtë”, ajo tregoi se çdo muaj do të bëjë nga një këngë.

https://www.instagram.com/p/B8COT7_HrOb/

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!