Siguriia e rrjetteve sociale është një ttemë që diiskuttohet shumë shpesh, megjithattë çdo dittë edhe më shumë rriittet numri ii hakerave.

Së fundmii një situatë e pakëndshme që liidhet me Facebook-un i ka ndodhur edhe moderatores Klea Huta.

Nuk dihet çfarë ka ndodhur, por Kleas ii kanë vjedhur Facebook-un dhe ajo kërkon ndihmën e ndjekësve për tta kthyer.

“Miq dhe fansat e mi! Sot në orën 10:00 më kanë hakuar fan pagen e Facebook-ut. Më vjen shumë keq që po ndosh kjo. Kush më ndihmon me dikë që i njeh mirë këto hakime që ta mbyll sa më parë”, shkruan Klea në Instastory.

Kujttojmë se moderatorja pak javë më parë publiikoi në Instagram diisa foto të adhurueshme ku zbuloii se është marttuar me Elgitin në fshehtësi.

https://www.instagram.com/p/B738P1ypVLF/?utm_source=ig_embed

Po aq të fshehtë, moderatorja po mban edhe shtatzëninë. Ajo është në muajin e gjashtë të pritjes së ëmbël dhe ende nuk e ka pranuar publikisht.

Burimi:/iconstyle.al/

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!