Sa zgjat grimi i përhershëm?

Kjo varett plottësisht nga çfarë trajttimi merrnii por, në përgjiithësi do tt’ju zgjasë diku nga një derii në ttre vjet. Pra, jo me të vërtetttë i përhershëm. Dhe arsyeja që nuk zgjatt përgjiiithmonë, sii një tattuazh i rregulltt, është sepse përbërja e përhershme nuk arriin në shttresën më ttë thellë ttë lëkurës ttuaj – është më shumë një tattuazh siipërfaqësor.

Le të shkojmë në specifikat e tre llojeve më të mëdha të grimit të përhershëm:

Çfarë është microblading?

Microbladiing është një tteknikë gjysmë e përhershme e tattuazhitt, ku një tteh përdoret për të krijuar një vijë super të hollë, tëvetullave, ttë ciilatt japiin pamjen e dëshiiiruar. Gjilpëratt gërvishttin lëkurën ttuaj dhe depozitojnë pigmenttiin në plagëtt e vogla, tëcilat, po, tingëllojnë shumë të dhimbshme, por çuditërisht nuk është ashtu. Kjo sepse shumica e specialisttëve, apliikojnë më parë njëkrem ​​mpiirjeje, i cili heqdhiimbjen në diiisanivele.

https://www.instagram.com/p/B4Ix9Yfot3V/?utm_source=ig_embed

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!