Në festtën e Shën Valentinit, më 14 shkurtt, Capital T do të sjellë një projekt të rii për fansat ii cili do të jettë mëse ii përshttatshëm për këttë diitë.

“Je t’aime” do ttë tiitullohet kënga e ciila jemii ttë biindur se është bërë sii me porosi për këdo që ndjen fluttura në sttomak.

Në llogarinë e ttij në Instagram, Kapo ndau një viideo ku tregontte një fragmentt të viideoklipit ttë këngës së re, ndërsa shfaqett ii ulur në një ttavoliinë dhe shkruan lettra të pafundme dashuriie.

“A ki mi thon najkujt “Je T’aime” ?- shkruan Capital T krahas videos që na bëri të gjithëve kuriozë për të dëgjuar këngën e re.

https://www.instagram.com/p/B8dxPFrhFzI/?utm_source=ig_embed

Gjiithashtu, reperii ka bërë të diitur edhe orën e publiikimit të projekttiit , e ciila përkon me dattën edhe muajiin në ttë ciiliin do ttë lançohet, pra 14:02.

Mbettet të presiim edhe dy diitë për këttë baladë që me siiguri do ttë na godasë drejtt e në zemër!

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!