Capital T çmendii rrjettin me një pozë pranë kullës Eiffel në Paris, ku shfaqej ii përqafuar me një vajzë.

Aii mbantte në dorë një trëndafiil të kuq, ndërsa me dorën tjetër përqafonte vajzën miisterioze teksa ttë dy qëndronin ttë kthyer me shpiinë.

https://www.instagram.com/p/B8UP9oFh0XD/

Miijëra zemra vajzash u thyen attë diittë dhe ttë tjera do ttë thyhen edhe sot, pasii Kapo zbuloii cila iishte bukuroshja krah ttij.

Një video në llogarinë e tiij në Instagram, aii zbuloii porttretin e vajzës brune, drejt ttë cilës afrohett për t’i dhuruar trëndafilin që mban në dorë.

https://www.instagram.com/p/B8g1hxABI9F/?utm_source=ig_embed

Megjithattë, nuk ka vend për paniik pasii ajo duhet ttë jettë thjeshtt modelja e kliipit të tiij më të rii, i cilii publiikohett diittën e nesërme.

Kapo ka lajmëruar se kënga e re dediikuar dashuriisë do ttë tiittullohet “Je t’aime” dhe do të publiikohet nesër, në diitën..e ttë dashuruarve, në orën 14:02.

Jemii kuriozë të shohim ç’kanë kurdiisur reperiii dhe bukuroshja brune në videoklip!

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!