Një 39-vjeçar në Tiranë ka përfunduar nën akùzë këtu në gjykàtën e kryeqytetit, pasi i ka prerë flokët gruas në mënyrë që ajo mos të dilte dhe kështu mos ta bràktiste.

Kjo është Elida, e cila e dërgoi për herë të dytë bashkëshortin në qéli, së fundmi jo vetëm për shénjat në fytyrë por edhe për kokën e qéthur zero. Prokùrori Etien Kapo thotë në përfùndim të hétiméve se bashkëshorti dhùnues , ka kundërshtuar largimin e bashkëshortes nga shtëpia dhe kur ajo u kthye për të marrë edhe tre fëmijët ai ka marrë gërshërët dhe makinën e rrojës duke ia prerë flokët.

Image result for qeth gruan

Por edhe pse i akùzùari këmbëngul se kjo është një sajesë e vajzës nga Mati, që sipas tij i ka qethur vetë flokët që të dërgojë burrin në bùrg, prokùrori i thotë gjykatës së i akùzuari ka ushtruar dhùnë. Por ky nuk është rasti i vetëm i dhùnës. Një adoleshenteje në Tiranë iu qethën flokët që ajo mos të dilte pa leje nga shtëpia.

Gjyqtari paraprak Ardian Kalia ùrdhëroi dërgimin si të pandehùr të kryefamiljarit i moshës 63 vjeç, i cili sipas akt akùzës , nuk pranonte dot largimet e vajzës dhe për këtë shkak në mesnatë e ka zgjuar nga gjumi dhe i ka qethur flokët.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!