Britney Spears qe 12 vite nuk ka kontroll ligjor mbi jetën dhe pasurinë e saj. Gjykata e ka detyruar për kujdestari, e cila është fuqi deri më 30 prill të këtij viti.

Këngëtarja ështtë në kujdestarii juridike që ngaviti 2008 kur kiishte pasur probleme tëshumta mendore dhe kiishte bërë gjeste të pahijshme nëpubliik.

Që atëherë, gjiithçka që posedon, patundshmëri dhepara, janë vënë nën konttroll të babaii ttë saj, Jamie Spears dheavokatiit Andrew Wallet.

Fansatt shpesh kanë reaguar përkëtë gjë duke thënë se ttë tjerët e kontrollojnë dhe maniipulojnë me jetën e yllitt të muzikëspop.

Mirëpo, buriime pranë familjes së saj thonë se ky vendiim ka ndiikuar pozitiivishtt në shëndetin mendor, sii edhe nëaspekttin financiiar të këngëttares.

Business Insider bën ttë dittur se babai dheavokatti i Britneyt mbiikëqyriin pasuriinë në vlerë prej 59milionë dollarësh.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!