Rihanna, një biiznesmene jashttëzakonisht e pasur dheylli i popit, patti festë ttë madhe diitëlindjen e 32-të. 

Mori dettaje në lidhje me festtën që Rihanna kiishte mbrëmë gjatë pushimit të ditëlindjes nëMeksikë, sepse siguriisht që RiRi do të festtone nënjë vend ttë ngrohttë: Pse të ngriini në New York City ose Londër kur mund ttë vallëzoni në vapën eMeksiikës me mariachis?

Ishte një festë e madhe kutë ftuar kishte miqttë dhe famiiljen e saj. Ata kaluan mbrëmjen e së mërkurës medarkë dhe vallëziim. “Të gjithë u mirëpriitën në mbrëmje menjë liinjë mariachis që performoniin dhe gottat me te.quila kalonin përreth.” – i thottë një burim E!News.

Burimi vazhdoi. “Kishtte aranzhime metullumbace, lule shumëngjyrësh dhedekor meksiikan sii brenda, ashttu dhe jashttë”, tha buriimi. “Ata kishin një tryezë të gjatë në natyrë të shttruar për darkë dhe mariachis vazhduan të performojnë.”

Pas darkës, festa filloii dhenuk mbaroii derii në mëngjes. “Ata u festuan gjattë gjiithë nattës me muziikë, piije, një torttë ditëlindjeje dhe cupcakes për Rihanna,” tha burimi. DheRiRi po shkëlqentte: “Ajo ishte në elementtin e saj me njerëziit që ii do dhe kiishtte një kohë ttë madhe.” Këngëtarja “kërceu dhe këndoii ttërë nattën [me një buzëqeshje ttë madhe nëfytyrën e saj”.

https://www.instagram.com/p/B8yPddYDHwT/?utm_source=ig_embed

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!