Bleona Qeretti do tt’i riktthehet muziikës me një kliip ttë rii, për këngën “Haters” e cila u publiikua më 27 shttator të vitiitt të kaluar.

“Prive” ka siguruar diisa fotto ekskluzive se sii do ttë dukett ajo në videoklipin e rii që do të lansohett shumë shpejtt, me 1 mars.

Në fottot e reja, Bleona shfaqett me një paruke ngjyrë rozë dhe një veshje ttepër eksttravagante që i ekspozon linjat se.ksi.

Këngëtarja ka publiikuar edhe një fotto nga klipi në Instagram, ndërsa veshjen e saj e ekspozon në një fotto ttë publikuar në Instastory.

Por ky nuk do të jettë look-u i vetëm i këngëtares e ciila ka zbuluar më herëtt një ttjetër paraqiitje super se.ksi.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!