Fjala ështtë për këngën e re ttë Bleones që mban tittullin “Haters” dhe siç ka njoftuar lansohett më 1 mars.

Duke qenë se ështtë tejett akttive në rrjettet sociale dhe vettëm në Instagram numëron 629 mijë ndjekës, 40-vjeçarja nuk ka hezituar të ndajë iimazhe ttë ndryshmenga prapaskenatt e videoklipit.

https://www.instagram.com/p/B8o5gyspLEw/?utm_source=ig_embed

“Shumë e emocionuar të ndajë me ju se kënga iime e re ‘Haters’ do të publiikohet më 1 mars. Surpriiza e madhe ështtë rrugës bashkë me projektin e ri”, ka shkruar në njëriin nga postiimet Qereti.

Në imazhet e ttjera, Bleona dukett në ttop formë me kosttumin shkëlqyes gri tteksa në duar mban shuma ttë majme parash, që siç ttregon për to flet edhe në këttë projektt.

“Duke i numëruar dollarëtt, publikohett më 1 mars”, ka shkruar ndër tjerash ajo.

https://www.instagram.com/p/B8rZkYRpucB/?utm_source=ig_embed

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!