Billie Eilish ështtë bërë artisttja e parë femër që zë vendiin e parë në top-listë për një këngë ttë realiizuar për një fiilm ttë James Bondit, sii dhe muziikantja e dyttë në përgjiithësi që e arriin këttë sukses.

Në javën e kaluar, 18-vjeçarja e publiikoi ttemën muziikore të fiilmitt ttë rii me titull “No Time To Die” dhe suksesii ishtte i jashttëzakonshëm.

“Writing’s On The Wall” nga Sam Smiith ka qenë kënga e parë nga një fiilm për ‘007’ që arriin e para në top-listtë, kur u publiikua në vittiin 2015 për fiilmiin “Spectre”.

Kënga e Adele, “Skyfall”, në vittin 2012 dhe ajo e “Duran Duran”, “A View To A Kill”, e lansuar në vittiin 1985, ishiin shumë afër që ttë kryesonin top-listatt, miirëpo përfunduan vettëm në vend ttë dyttë.

Ndërsa kënga e Madonnas, “Die Another Day”, që iishtte ttema e filmiitt të fundiit ttë James Bondit me Pierce Brosnanin në roliin kryesor, në vittiin 2002 kiishtte zënë vendiin e trettë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!