Janë skuadra më e përmendur por edhe ndër më të suksesshmit në industrinë e muzikës shqipe.
Është fjala për Babastars, të cilët gjithmonë kanë goditur në shenjë me prurjet muzikore.
E 2020-ta duket se do të jetë e nxehtë nga ky ekip, pasiqë për Prive kanë zbuluar se janë duke punuar në një album.
Ky do të jetë album i përbashkët i Ghettogeasyt, Majk dhe Onat.
I pari projekt vjen në fund të shkurtit, për tu pasur pastaj me projekte të reja çdo muaj nga secili prej tyre./Prive.al

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!