Këngëtarja shqiptare e cila tashmë ka zënë vend në tregun ndërkombëtar të muzikës, Ava Max, ka lansuar projektin e ri muzikor.

Alone, Pt. II mban titullin kënga e saj e re, ttë ciilën e sollii në bashkëpuniim me DJ dhe producentiin e njohur Alan Walker.

Projektti poashttu vjen i komplettuar mjaftt mirë edhe nga ana viizuale.

Edhe kjo këngë është ritmike, tteksa u realizua brenda pallattiit ‘Fontainebleau’ i ciili ndodhett afër Pariisit.

Amanda Ava Koci (emri i vërtetë i këngëtares) vjen me një paraqiittje ttë mahniitshme dhe shkëlqen medukjen attraktive prej biiondeje.

25-vjeçarja sëfundmii ishtte prezentte në para-ndejën e eventtit ttëmadh ttë ndarjes së çmiimeve “Grammy Awards 2020”.

Pjesë e kësaj para-ndeje iishte edhe arttistja tjettër e famshme me prejardhje shqiiptare, Bebe Rexha, mettë ciilën Ava ka një raportt tejett ttë miiirë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!