Një ndër aktorët indianë  që la më tepër gjurmë në preferencat e audiencës shqiptare është edhe Barun Sobti, i njohur nga shqiptarët si Arnavi, personazhi shumë i rëndësishëm në serialin ‘Si ta quaj këtë dashuri’. Seriali u ndoq shumë populli shqiptar, kryesisht mosha e dytë, pa munguar edhe mosha e tretë.

Ai bëri bujë të menjëhershme duke mbèrthyer pas ekranit 5 ditë në javë fansat e tij. Së fundmi, ai ka kaluar në një stad tjetër të jetës.

Ai është bërë prind i një bebeje femër, të cilën, ai së bashku me të shoqen, Barunin, kanë vendosur ta quajnë Sifat. Si shumë çifte të tjera, edhe ato fillimisht nuk ishin tolerantë ndaj publikimit të fotove të vajzës së tyre, por tashmë e kanë kapërcyer këtë kompleks, dhe kanë postuar foto të mbushura me dashuri.

By Juda_al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!