Arbenita na ngacmon imagjinatën teksa ekspozon të brendshmet

Derisa po e bën rolin e modeles, Arbenita Ismajli e ka punë që të reklamojë rroba tëndryshme duke mos i përjashtuar edhe të brendshmet.

Bukuroshja shqipttare, diitë më parë morii vëmendjen e me sfiilattën për brendiin e modës ‘Oh Polly’, ndërsa në profilin e saj në Instagram vazhdon të publiikojë iimazhe ngajetta personale dhe karriera e saj.

Me pozatt e reja të realiizuara në Mançester, Arbenita ka arrittur ttëmarrë gjiithë vëmendjen e ndjekësve ttë sajnë rrjettet sociiale.

Ajoështtë kujdesur që ttë vënë planttë parë ttë brendshmett, madje duke i ekspozuar edhe nën panttallona, ndërsa sëriish e ka reklamuar markën ‘Oh Polly’.

Theksojmë se te publiiku i gjerë shqiptar, Arbenita u bë e popullariizuar falë liidhjes me reperin Fero.

View this post on Instagram

@ohpolly 📸

A post shared by Arbenita Ismajli (@arbenitalsmajli) on