Moderatorja Arbana Osmani ka dhënë një lajm të hiidhur për ndjekësiit e saj në Instagram.

Gjyshja e saj ka ndërruar jetë dhe Arbana na ka prekur me fjalët për të.

Ajo ka publiikuar një fotto me gjyshen, ndërsa krahas posttimit shkruan:

“Sa shpirt të kam! Mirupafshim atje lart”- duke e shoqëruar shkrimin me një zemër të kuqe.

Dukett se moderattorja ka qenë ttepër e liidhur me gjyshen e saj dhe kjo humbje e ka piikëlluar moderattoren.

Ngushëlliimet ttona famiiljes!

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!