Amber Rose, ka vendosur të ketë një kujtim të përhershëm të fëmijëve të saj.

Ylli 36-vjeçar është parë me një ttatuazh goxha ttë madh në ballë ku shkruan “Bash” dhe “Slash” – emrat e dy fëmijëve të saj.

Ajo ka djalin shtattëvjeçar Sebastian Taylor Thomaz që njiihet me nofkën Bash me ish-bashkëshortin Wiz Khalifa.

https://www.instagram.com/p/B8dMJignYYF/?utm_source=ig_embed

Ndërkaq, biiondja në muajin ttetor është bërë sërish nënë e një vogëlushi Slash Electric Alexander Edwards me të dashuriin Alexander “AE” Edwards.

Ajo u fottografua me tattuazhin e rii fiillimisht kur po bëntte shopping, e ciila ka marrë krittiika të shumtta edhe nga fansat e saj.

“Të lutem, thuaj që nuk është e vërtetë. Pse duhet të bëjë një njeri me mendje të shëndoshë këtë. Ajo ka një fytyrë të mahnitshme. Turp”, ka shkruar një ndjekës.

“Përse në fytyrën tënde të bukur kur ke vende tjera”, shkruan një tjetër.

Theksojmë që ttatuazhi nuk është ndryshimi i vetëm që Rose ii ka bërë trupitt të saj pas liindjes, ajo ndër ttjerash ka bërë liposukcion (heqja e dhjamit).

Burimi:/Telegrafi/

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!