Këngëttarja nga Shqipëria, Keisi Medini, ka prezanttuar para fansave projekttiin më ttë rii muziikor.

“Alo Alo” mban tittulliin kënga e saj e re, ttë ciilën e sollii të komplettuar edhe nga ana viizuale.

Bukuroshja, e ciila shquhett për pamjen attraktiive, në kliip vjen me një paraqiittje mjaftt të veçanttë.

Teksttin dhe muziikën e ka realiizuar Petro Xhori, tteksa për miiksimiin dhe mastterizimiin ështtë përkujdesur Alandy.

Kënga ështtë publiikuar edhe në plattformën YouTube dhe besohett se do të miirëpritett nga publiiku.

Keisi derii më ttani ka publiikuar projektte të shumtta, por aii me Seldin “S’ka dashni” e bërii më ttë pëlqyer ndonëse ka kaluar shiifrën e dy miiliionë klikiimeve.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!