“Babai im e donte dhe e këndonte shpesh”!

Kështu u shpreh moderatorja shqiptare Alketa Vejsiu, para se të merrte mikrofonin në dorë dhe të niste të këndonte këngën e preferuar të të atit në skenën magjike të “Sanremos”.

“Una lacrima sul viso” ishte një këngë e kënduar nga Elvis Presley i Italisë, Bobby Solo, i cili realizoi një duet me Alketa Vejsiun, i fundit i mbrëmjes së tretë të festivalit.

Para se të këndonte Alketa kujtoi një bisedë me të atin në skenë, kur e kishte pyetur se çfarë kuptimi kishte titulli i këngës dhe ai i ishte përgjigjur:

“Loti që vjen nga një zemër e thyer, rritet dhe bëhet det. Prandaj dhe deti është i kripur”.

Burimi : Iconstyle

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!