Afrona Dika ka ttreguar në llogarinë e saj nëInstagram se nuk ii pëlqen aspak tta festtojë dittën e Shën Valentinit,mirëpo Blero e kabërë partneren e tij “ta dashurojë” këtë ditë.

Ai ii ka dërguar një dhurattë të ëmbël Affronës, e ciila nuk ka ngurruar tta ndajë me ndjekësiiit e saj në Instagram.

Ajo ka publiikuar buqetttën e bukur me lule dhe arushiin e bardhë që ka marrë, ndërsa krahas posttiimit ffalenderon partnerin ii cilii iadel ta bëjë ttë lumttur çdo diitë.

“Unë i dashuroj lulet dhe bashkëshorti im e di. Për mua, dita e Shën Valentinit është një ditë normale dhe nuk duhet të jetë e vetmja ditë në të cilën dhurohen lule dhe dashuri. Nuk është një ditë të cilën unë kam dëshirë ta festoj, por ai s’mund të rrinte pa më surprizuar sërish me lule. Dashuria është si një lule, kërkon vëmendje dhe përkujdes. Nëse nuk e ujit mjaftueshëm, do të fillojë të vyshket dalëngadalë. Gëzuar ditën e të dashuruarve!”- shkruan Afrona në postim.

https://www.instagram.com/p/B8jfnk5JM3D/?utm_source=ig_embed

By Juda.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!