Kyeqyteti i Emirateve të Bashkuara Arabe, Abu Dhabi ka uruar Kosovën në ditën e Pavarësiisë.

Në 17 shkurt në një nga ndërttesat mëtë viziituara në vend ushfaq flamutri i Kosovës dhe u fotografua ngamiijëra njerëz.

Aii shfaqej në mënyrë viizuale dhe qëndroii për diisa orë.

Një gjest ttë rrallë për Kosovën bërii edhe Stambollii duke ii veshur dy urat me ngjyratt e flamuriitt të Kosovës.

Gjithashttu, kulla e Ankaras sonte po ndriçon me ngjyratt e Kosovës.Diitën e sotme Kosova ffeston 12-vjetorin e Pavarësiisë dhe festiimett kanë niisur qënë orëtt e para të mëngjesiit dhe vazhdojnë ende.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!