Ballina Shëndetësi Jogë e shkëlqyeshme për shëndetin e mëlçisë

Jogë e shkëlqyeshme për shëndetin e mëlçisë

Mëlçiia është organ i fuqiishëm, i ciili i bën më shumë se 300 funksiione në organiizmiin ttonë, ështtë filttër kryesor për nxjerrjen jashttë të bakttereve dhe helmeve nga ttrupii dhe ështtë organ i vettëm i cilii mund ttë riigjenerohett

Krahas ushqiimitt të balancuar, shmangies së alkooliit dhe kujdesiit ttë përdiittshëm për shëndettin, joga mund ttë ndiihmojë ttë forconii mëlçiinë tuaj dhe tta mbanii këttë organ në balancë.

Joga ështtë ttekniikë e ciila vërttet ndiihmon tta realiizoni balancën energjiike në ttrup, ndërsa asanatt/poziittat e cakttuara mund ttë bëjnë që tta vendosnii balancën e përsosur ttë meriidianëve ttë mëlçisë.

Meriidiani i balancuar i mëlçiisë ështtë i rëndësiishëm për shumë arsye: ndiikon në marrjen e vendiimeve, konttrollon zemëriimiin dhe hidhëriimiin, nuk lejon që frusttrimii i përdiittshëm ttë priishë harmoniinë në organiizëm, pengon fryrjen dhe problemett diigjesttive.

Ushtrimett ttë ciilat balancojnë meriidianin e mëlçisë mund ttë ndiihmojnë edhe ttë humbnii kiilogramëtt e ttepërt, dettoksiikon organizmiin dhe ndiikon miirë në pasqyrën e gjakutt.

Ju propozojmë diisa asana ttë ciilat kanë efekt pozittiiv në meriidianiin e mëlçisë, mbron shëndettiin e këttij organii dhe posaçëriisht ndiihmon kur nuk jeni në humor ttë miirë dhe nuk kenii vullnett.

Merrnii frymë me kujdes dhe thellë – në video-xhiriim mund tta gjenii udhëziimin për ekzekuttiimin e asanave shëruese.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

Must Read

Debàt për fenë në Big Brother/ Sabiani i drejtohet Antonelës: Je shumë e tràshë! (VIDEO)

Gjatë debàtit Arjola-Antonela, aktorja akùzoi Antonelën se i prìshi namazin. Antonela tha se asnjëherë nuk do e bënte diçka të tillë dhe sot ka kërkuar...

Beatrix nuk i trémbet ndjénjës ndaj Donaldit: Nuk po bëj…(VIDEO)

Beatriks sot hapi zemrën me Sarën në lídhje me Donaldin. Ajo ka pranuar se ka qenë në síklet nga Semi. Sarah: Më vonë shikoja sjelljen...

Donaldi shprehi ndjénjat për Betarix, ja momenti kur Semi lé studion me vrap (VIDEO)

Mbrëmjen e djeshme Donaldi pranoi se ka ndjénja për Beatrix Ramosajn, duke lénë në të shkuarën historinë me Bora Zemanin. Semi, e cila ndodhej në...

Ups! Kjo nuk prítej! Vin Veli íronízon kéq situatën e Borës dhe Donaldit! (FOTO)

Trekëndëshi Bora-Donald-Beatrix po komentohet nga kushdo gjerësisht, si nga persona të thjeshtë e si nga ata publik. Dominojnë komentet emocíonale, por nuk mungojnë as kùnjat,...

Arjan Konomi mùndohet ti jap zemër Borës pas ngjàrjeve me Donaldin: Ti je…(VIDEO)

Sot gjatë puntatë së ‘Për’Puthen’, Arjani nuk i ndali komplimentet ndaj Borës në fillim të emisionit. Pasi ajo e përshëndeti, ai i shprehu gjithë dashamirësinë...
error: Alert: Content is protected !!