Mësohet se pak më parë në një zonë të quajtur Çardhak, mes Devollit dhe Korçës, ka rënë zjarr.

Deri tani është djegur një sipërfaqe me bimësi të ulët ose shkurre ndërsa mjetet zjarrfikëse e kanë të pamundur të ndërhyjnë për shkak të terrenit.

Mësohet se deri tani nuk ka të lënduar në njerëz apo banesa të prekura nga zjarri.

Gjithashtu, përhapjen e flakëve e favorizon edhe era e fortë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!