GJERMANI- Kryeministri Edi Rama ka mbèrritur në zyrën e Kancelares Gjermane, Angela Merkel. Ka qènè vetè Rama që ka pùblikuar një vídeo, ku shihet teska zbret nga makina dhe Merkel e pret me tápet të kùq.

Më tej Kanceralrja i uron mírèseardhjen, duke i folur anglisht dhe bashkë bëjnë dhe foto. Më herët kreut të qeverisë në zyrat e qeverisë gjermane kishte mbèrritur dèlgacioni shqiptarë, ku Rama i ka prèzantùar një e nga një me Merkel-in.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!